Nyt fra Hillerød i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hillerød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Havde hash i bilen, Frederikssund

En 23-årig kvinde fra Frederiksværk blev ved 10-tiden sigtet for at være i besiddelse af en klump hash. Hashen blev i kvindens bil, da en patrulje traf hende på en p-plads på Baneledet.

 

Var i besiddelse af en joint, Frederiksværk

Klokken 12.20 blev en 50-årig mand fra Frederiksværk sigtet for at være i besiddelse af en joint. Manden blev truffet på Stationspladsen i forbindelse med en målrettet aktion mod narkohandel på gadeplan.

 

Kørte uden kørekort, Fredensborg

En 40-årig mand fra Helsingør blev klokken 12.25 standset, da han kom kørende ad Hillerødvejen. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var frakendt sin føreret og denne frakendelse stadig var gældende.

 

Jernplader stjålet, Allerød

Mellem mandag aften og tirsdag eftermiddag er der stjålet 2-300 underlagsplader af jern fra en opbevaringsplads på Blovstrød Teglværksvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 13.24.

 

Besiddelse af stoffer og peberspray, Hillerød

En 24-årig mand blev tirsdag aften kl. 23.50 fundet i besiddelse af flere dåser peberspray og både kokain og hash ved Søndre Jernbanevej i Hillerød. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, og blev anholdt for brud på våbenloven. 

 

Færdselsuheld på motorvejsforlængelse, Hillerød

Onsdag morgen kl. 06.36 blev motorvejsforlængelsen ved Hillerød spærret på grund af et færdselsuheld, hvor flere køretøjer havde ramt hinanden. En 35-årig mand fra Frederiksværk blev sigtet for at føre sit køretøj i påvirket tilstand, og blev kørt på hospitalet for at få fastlagt den præcise påvirkningsgrad. Ingen meldinger om tilskadekomne.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi