Politiaktion afslører narkohandel på Fredskovhellet i Hillerød

Profilbillede
dato

En politiaktion på Fredskovhellet i Hillerød førte til anholdelse og sigtelse af to mænd for involvering i handel med euforiserende stoffer. Hændelsen fandt sted klokken 12.36, hvor politiet observerede en mistænkelig udveksling mellem en 34-årig mand fra Bagsværd og en 21-årig kvinde fra Hillerød.

Den 34-årige mand blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, efter han blev fundet i besiddelse af to mindre klumper hash ved en visitation. Han blev gjort bekendt med sine rettigheder i forbindelse med sigtelsen.

Yderligere undersøgelser førte til sigtelse af en 28-årig mand for salg af euforiserende stoffer, efter han blev observeret i en udveksling af penge og små pølsemandsposer med den 34-årige. Ved visitation blev der fundet ni klumper hash og et mindre kontantbeløb i den 28-åriges jakkelomme.

Narkohunden Vaks spillede også en rolle i aktionen, da den markerede på en pose skjult i et buskads, hvor den 28-årige havde færdes. I posen blev der fundet en større mængde hash i klumper samt et betydeligt kontantbeløb.

Politiet fortsætter efterforskningen af sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport