Spændende job som kok/cater med fokus på bæredygtighed og gastronomi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du passion for gastronomi og gæsteservice? Så er det dig, vi søger.

Vores kantine spiller en central rolle i medarbejdernes daglige trivsel, og vi søger derfor en engageret kok/cater gerne med erfaring kantinedrift. Som medarbejder i vores kantine vil du være en nøgleperson i at levere velsmagende og nærende måltider med fokus på bæredygtighed. Du vil have tæt samarbejde med dine kollegaer, og bidrage til at skabe en positiv og produktiv arbejdsplads med højt til loftet.

Om din kommende arbejdsplads

Vi er et team på 7 medarbejdere, som dagligt serverer mad til vores ca. 400 gæster samt forplejning til møder. Der er plads til forskellige personligheder i vores team, og fælles for vores gode teamwork er man er løsningsorienteret og har et godt humør. Vores fælles mål er at give gæsterne den bedste service og vi gør derfor meget for at kende vores gæster og give dem en personlige service.

Vores arbejdsdag er både harmonisk og hektisk, både med dage hvor vi har god tid til at planlægge og dage hvor det kommer til at går rigtigt stærkt. Uanset hvad, skal vi have det sjovt og levere et godt slutprodukt.

Hvad jobbet indebærer

  • Primært tilberedning, anretning og forberedelse af varme retter, kolde anretninger og salater med knald på samt menuplanlægning med mulighed for input til alle partier
  • Der er masser af muligheder for personlig udvikling og til at sætte sit præg på det gastronomiske.
  • Være en del af teamet, og stå i spidsen for fællesskab og samarbejde
  • Vi har fokus på madspild, bæredygtighed og kører med bronze indenfor økologimærkning.
  • Vi sætter stor pris på nysgerrighed, da det er den bedste måde at tilegne sig ny viden
  • Teamplayer og opstillingsparat– villig til at tilpasse sig nye situationer og udfordringer med et positivt sind

Vi forestiller os at du:

  • Har en køkkenfaglig uddannelse og passion for bæredygtighed
  • Er ambitiøs og ønsker at udvikle dig både fagligt og personligt
  • Er opmærksom og har en god fornemmelse for, hvilken mad der glæder gæsterne
  • Er en madentusiast, der konstant søger de nyeste trends, og hermed hjælper til at køkkenet altid er i udvikling
  • Teamplayer – villig til at tilpasse sig nye situationer og udfordringer med et positivt sind

Vi tilbyder

Vores lønpakke er sammensat på følgende måde:

  • God grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde
  • 9% fritvalgs-opsparing, der udbetales 2 gange årligt
  • 12% pension, 10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag
  • Firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor, fysioterapeut eller rådgivning til sundhedsvæsenet og krisepsykologhjælp

Vi har personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi stiller en kommunikationsapp til rådighed, hvor du og dine kolleger kan inspirere hinanden, og hvor vi løbende holder dig opdateret på, hvad der sker i virksomheden.

Arbejdstid: mandag – torsdag: 06.30-14.30, fredag 6.30-14.00

(Overarbejde kan forekomme ved selskaber)

Arbejdssted: Hillerød

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist:

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Skriv nogle ord om dig selv, og vedlæg et CV.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen til vores team!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6089355

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet